Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in Nieuwe Stijl Ede


Energieneutrale, luxe huurwoningen in de wijk Kernhem in Ede!

De meeste woningen zijn inmiddels verhuurd, de laatste paar zijn op dit moment onder optie.  U kunt zich nog wel online inschrijven als reservekandidaat. Via de knop belangstelling kunt u een account aanmaken en de bouwnummers van uw voorkeur doorgeven. 

Zoekt u een duurzame, comfortabele en luxe uitgevoerde huurwoning in Ede?
Dat kan in het project 'Huren in Nieuwe Stijl' in de groene en ruim opgezette wijk Kernhem!

De bouw verloopt voorspoedig. Eind september ontvangen de eerste huurders al de sleutel van hun nieuwe woning!

Op een prachtige plek in de wijk, met voorzieningen en uitvalswegen bij de hand, worden deze 16 energieneutrale huurwoningen gebouwd.  De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en er wordt gasloos gebouwd.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder. De hoekwoningen zijn zelfs voorzien van een eigen oprit en een royale aangebouwde berging.

Kortom: Huren in Nieuwe Stijl betekent zorgeloos wonen in een energieneutrale woning in een gezellige, groene wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Wilt u ook Huren in Nieuwe Stijl?  Schrijf u dan snel in via de knop belangstelling

Locatie

Locatie

De woningen zijn gelegen aan de Bosveen, een straat waaraan al prachtige woningen zijn gebouwd.

In Kernhem zijn diverse voorzieningen aanwezig. Winkelcentrum Parkweide ligt op enkele minuten fietsafstand. Daarnaast zijn er een medisch centrum, een kinderdagverblijf, drie basisscholen en een buitenschoolse opvang in de wijk.

Opvallend aan nieuwbouwwijk Kernhem is dat de natuur volop de ruimte krijgt. De wijk kent een robuuste ecologische zone, waarin wordt gezocht naar een combinatie van natuur en recreatie. In de direct woonomgeving kunt u dus met veel plezier de natuur beleven!